hits

Ikke ta i mot råd fra stygge mennesker.

Ikke ta i mot råd fra stygge mennesker

Dette leste jeg på en blogg med veldig mange lesere for litt sida. Det første jeg tenkte var "Hva f**n er det her for et råd?!". Du kan faktisk ikke skrive sånne greier på en offentlig nettside! Tenk om jeg hadde skrevet på min blogg at jenter med fregner er slemme, jeg har riktignok ikke så mange lesere, men likevel. 

For det første: Det at noen er "stygge" betyr ikke at de gir dårlige råd. Hvis noen du mener er stygge (mam skal ikke syns at folk et stygge. Det er innsiden som teller:-D) gir deg et råd om at du ikke bør vaske håret vær dag (elendig forslag...) så kan du jo høre på det likevel.

For det andre: Det var snakk om en offentlig, innflytelsesrik person som skrev dette. Når du har en blogg må man være ansvarlig for det man skriver. Mer om det i neste punkt.

For det tredje: Det du skriver går inn på de som leser. Hvis en som ikke er fornøyd med seg selv leser det kan personen bli enda mer usikker på seg selv. Da er det den som har skrevet det sin feil. 

Det følger mange ulemper med å legge ut noe sånt. Så tenk over hva du skriver og sier på nett. 

_Frøken Anonym

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

_Frøken Anonym

_Frøken Anonym

12, Fredrikstad

Hei! Jeg er en ganske vanlig jente, som blogger om mitt ganske vanlige liv for å prøve å gjøre en forskjell. Gi meg gjerne en feedback!

Kategorier

Arkiv