hits

Utenfor?

Hei! Da et ble det et innlegg til da. Jeg følte at jeg måtte, som en slags etterfølger av det forrgje innlegget "ny dag nye muligheter, eller?", for dette ble faktisk en ganske fin vanlig dag! 

I friminuttet lagde jeg snømann med noen jenter fra parallellklassen, siden det har kommet ganske masse snø. Vi ga han navnet Petter Snømann og han fikk lua mi. I morgen er det turdag, så håper ingen tar lua mens vi er borte. Jeg er ganske mye med de jentene siden jeg føler meg typ utenfor i klassen min. Eller, jeg vet ikke helt, jeg føler bare at jeg er annerledes en dem. Dessuten virker det ikke som de bryr seg. Når jeg står alene igjen i gangen og alle har gått ut for eksempel. Hvert eneste friminutt. Så går jeg kanskje bort til dem etterpå, men de bare løper fra meg. Når jeg kommer inn på do og de skuler stygt på meg før de går ut og snakker om meg. Jeg vet at det er så mange som har det så veldig mye verre enn meg, men det er ikke så greit å være meg heller.

Men tilbake til det fine. Jeg snakket med mamma om hvordan jeg har det på skolen og sånn. Det er rart hvor mye en kopp kakao og en mammaklem kan gjøre:) Vi pratet om alt mulig, fra hvordan jeg gjør det i engelsk til hvordan jeg kan få venninna mi til å se at jeg er alene og vil være med henne. Så gikk jeg til kulturskolen hvor aktiviteten (sier ikke hva det er siden den er ganske uvanlig og jeg tross alt er Frøken Anonym) og spilletimen min. Det var veldig gøy på aktiviteten, men til neste gang bør jeg nok øve litt mer på spilleleksa mi, hehe.

Håper din dag har vært fin, hvis ikke kan du snakke med noen. Kanskje en venn eller forelder? Husk jeg også er open for litt snakking og gjerne ønsker meg noen nettvenner! Ta kontakt med meg på instagram:@frokenanonym.no eller snapchat: frokenanonym

_Frøken Anonym

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

_Frøken Anonym

_Frøken Anonym

12, Fredrikstad

Hei! Jeg er en ganske vanlig jente, som blogger om mitt ganske vanlige liv for å prøve å gjøre en forskjell. Gi meg gjerne en feedback!

Kategorier

Arkiv