hits

Hei folkens!

Hei! Jeg er en ganske vanlig jente. Jeg lever et ganske vanlig liv, jeg er ikke hun kule som alle vil henge med, men jeg er heller ikke hun rare som ingen liker. Jeg er ikke en mobber, og ikke et mobbeoffer. Jeg er ikke veldig glad i skole, men jeg skulker ikke. Jeg er rett og slett bare en mellomting. En mellomting av det meste.

Jeg går i sjuendeklasse på en ganske stor skole. Vi er mellom 500 og 1000 elever så vidt jeg vet. I klassen er jeg stort sett venn med alle, men de je henger mest med er en jente og en gutt. Men jenta er med i den "populære" gjengen i klassen og, så henne er jeg mest med på fritiden. Guttevennen min og jeg henger en del sammen. Jeg og han er veldig glad i japanske tegnefilmer. Det er noe med hvordan de er laget og musikken og landskapet i Japan. I helga var vi på kino å så Katteprinsen, det var skikkelig fint. Men noe som er teit er at folk på trinnet erter oss og plystrer og sånn. Altså, det hvar sånn man gjrde i tredjeklasse! Hvorfor tror alle at hvis gutter og jenter henger sammen er de kjærester? Det er ganske teit egentlig!

Men vi har også en gjeng på trinnet. En sånn gjeng som finnes på alle skoler. de "populære". Og nå snakker jeg ikke om de som venninna mi henger med, de er greie nok de, jeg mener De med stor D. Av en eller annen grunn har de bestemt seg for å ikke like meg. Det kan ha noe med at jeg sa i fra om at "lederen" hadde halveis mobba vennene mine. Så da begynte hun å la det gå utover meg. I femteklasse sa hun til alle i sin egen og en annen klasse at de måtte holde seg unna meg fordi jeg var voldelig og slem. De sendte meg hatmeldinger og erta til og med kjæledyret mitt. Men som sagt, jeg er ikke et mobbeoffer. Jeg holdt meg ikke lavt. Det hele ble egentlig en stor krangel. For jeg er en person som tar igjen. Jaja nok om dem. Vi er i hvert fall ikke bestevenner!

Men jeg har en bestevenn. Hun kommer fra det stedet jeg bodde før, Fredrikstad. Hun er kusina mi og går i åttendeklasse. Hun er bare verdens beste venn! Vi har ikke vært sammen på lenge nå, men vi snapper vær dag:) Jeg tror vi sees til helga, for da har søstera mi bursdag. Søsteren min blir ni år. Hun går i fjerde klasse, og klager en del over ting på morgenen og på kvelden, men jeg er veldig glad i henne fordet.

Ideen til å lage denne bloggen fikk jeg fra en bokserie jeg har hørt på Storytell som heter De4. Den handler om fire anonyme jenter som blogger. De har vær sine problemer å streve med, men likevel slår de seg sammen for å hjelpe andre med deres problemer. Det er en super serie!

See ya later! 

_Frøken Anonym

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

_Frøken Anonym

_Frøken Anonym

12, Fredrikstad

Hei! Jeg er en ganske vanlig jente, som blogger om mitt ganske vanlige liv for å prøve å gjøre en forskjell. Gi meg gjerne en feedback!

Kategorier

Arkiv